Κόσμος

Ώρες αγωνίας για την Λιζ Χάρλεϊ

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Λιζ Χάρλεϊ, αφού η ηθοποιός βρίσκεται σε νοσοκομείο της Βρετανίας. Ο λόγος είναι πως εκεί νοσηλεύεται ο 21χρονος ανιψιός της, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή της η Λιζ Χάρλεϊ αποκάλυψε σήμερα ότι η οικογένειά της βιώνει «φρικτές στιγμές», ενώ απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από όποιον ξέρει κάτι για το συμβάν.

«Ο 21χρονος ανιψιός μου δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι σε μια στυγνή επίθεση στο Λονδίνο την Πέμπτη το βράδυ. Η αστυνομία και το νοσοκομείο κάνουν φανταστική δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Πρόκειται για φρικτές στιγμές (που βιώνει) εκείνος και η οικογένειά μας. Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες».

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ανιψιός της Βρετανίδας ηθοποιού εργάζεται ως μοντέλο.

Από την πλευρά της η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα όνομα αλλά επιβεβαίωσε ότι δύο 21χρονοι άνδρες τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι την Πέμπτη (08.03.2018) κοντά στο πάρκο Μπάτερσι του Λονδίνου. Τις επιθέσεις φέρονται να τις διέπραξε μια ομάδα ανδρών που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο και κατόπιν τράπηκε σε φυγή.

Ένας εκ των τραυματιών, ο ανιψιός της Χάρλεϊ, όπως μεταδίδει το BBC, παραμένει στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα στην πλάτη του. Η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή μου στην εξουσία λέει ο Τραμπ που κέρδισε 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια από κρυπτονομίσματα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρώην επιχειρηματίας των ακινήτων, κατηγορείται συχνά για συγκρούσεις συμφερόντων, ιδίως επειδή επένδυσε στα ψηφιακά νομίσματα
REUTERS
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στην Ιζαμπέλ Ατζανί - Κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα
Η 71χρονη ηθοποιός, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ κρίθηκε ένοχη για εικονική δήλωση κατοικίας στην Πορτογαλία το 2016 και το 2017, για απόκρυψη ενός δανείου το 2013 και για μεταφορά ενός ποσού στις ΗΠΑ το 2014
Ιζαμπέλ Ατζανί
Αμβέρσα: Από το ισόγειο ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους – Ερευνάται τεχνική βλάβη
Διασώστες κατεβάζουν με σχοινιά τους ενοίκους - Πάνω από 200 άνθρωποι στο κτίριο - «Κλειστήκαμε στο διαμέρισμα και περιμέναμε στο μπαλκόνι» λέει ένοικος
Αμβέρσα