Κόσμος

Ορέστης: “Μυρίζει θάνατο” έλεγε αμερικανίδα blogger για την λίμνη με τα πτώματα! video

Τη λίμνη στο Μιτσερό, όπου ο "Ορέστης" έχει ομολογήσει πως έχει πετάξει τρεις βαλίτσες με πτώματα, είχε επισκεφθεί μια αμερικανίδα blogger, καταγράφοντας ίσως μία από τις βαλίτσες!

Πολλές είναι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την “ματωμένη λίμνη”, όπου ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος με το ψευδώνυμο “Ορέστης” πετούσε τα πτώματα των θυμάτων του. Πλέον, έρχεται στο επίκεντρο της προσοχής ένα βίντεο του 2017 από περιήγηση τουρίστριας στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

[read4more]

Πιο συγκεκριμένα, αρχίζοντας το οδοιπορικό για τη «μυστική» κόκκινη λίμνη, ένας άντρας που βρίσκεται μαζί της όταν προσεγγίζουν το σημείο αναφέρει ότι «νιώθει να βρίσκεται σε επεισόδια δολοφονίας», εννοώντας ότι μοιάζει σκηνή από ταινία όπου «ένα ζευγάρι πηγαίνει να δει μια λίμνη και δεν τους βλέπει κανείς ποτέ ξανά».

Στο βίντεο φαίνεται να περνάνε πάνω από το συρμποτόπλεγμα, ενώ σχολιάζουν ότι… πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που είναι εκεί.

Η γυναίκα όταν πλέον βρίσκονται κοντά στη λίμνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μυρίζει απαίσια εδώ, είναι αηδιαστικό. Υπάρχει η αίσθηση του θανάτου».

Επισημαίνει δε ότι μοιάζει μη ρεαλιστικό το τοπίο και εξηγεί γιατί η λίμνη έχει αυτό το κόκκινο χρώμα.

Επαναλαμβάνει στη συνέχεια ότι υπάρχει η «αίσθηση του θανάτου στον αέρα».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=z1FAiYrCScM

Είχε “τραβήξει” την βαλίτσα που πέταξε ο Ορέστης;

Πλέον, νέες φωτογραφίες από τη βαλίτσα του θανάτου που βρισκόταν στην Κόκκινη Λίμνη το 2017, έδωσε στη δημοσιότητα blogger η οποία βρέθηκε τότε στην Κύπρο και στο συγκεκριμένο σημείο.

Η γυναίκα έμαθε την είδηση για την δράση του serial killer και έγραψε κάτω από το βίντεό της:

Είμαι συντετριμμένη για τις δολοφονίες που συνέβησαν εδώ. Πολλοί με ρωτούν αν ξέρω περισσότερα, Δεν ξέρω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να μοιραστώ φωτογραφίες που δεν είχα δώσει στην δημοσιότητα μέχρι τώρα“.

Click4more: “Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω”! Οι απειλές του Ορέστη στην πρώην σύζυγό του!

Στις νέες φωτογραφίες, λοιπόν, υπάρχει κι ένα αντικείμενο που μοιάζει με βαλίτσα, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο ενδεχόμενο να είχε φωτογραφίσει η αμερικανίδα… κατά λάθος μία από τις βαλίτσες που είχε πετάξει ο Ορέστης στο σημείο.

Ορέστης

Η γυναίκα, πάντως, υποστηρίζει ότι τότε το αντικείμενο αυτό της φάνηκε σαν ένα κούτσουρο.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες

orestis sara orestis sara orestis sara orestis sara orestis sara orestis sara orestis sara

orestis sara orestis sara

Πηγή: sigmalive.com
Πηγή φωτογραφιών: Sarah Funk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν – Εντοπίστηκε ο δεύτερος πιλότος
Η Τεχεράνη χλευάζει τις αμερικανικές έρευνες για τον πιλότο και εκτοξεύει αντιαεροπορικά πυρά κατά των ελικοπτέρων Black Hawk που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης
Ντόναλντ Τραμπ
10
Το Ιράν απέρριψε 48ωρη εκεχειρία από τις «πληγωμένες» σε γόητρο και στρατιωτικό επίπεδο ΗΠΑ
Η Τεχεράνη δήλωσε στους μεσολαβητές ότι δεν προτίθεται να συναντηθούν αξιωματούχοι του με Αμερικανούς στο Ισλαμαμπάντ εντός των επόμενων ημερών και θεωρεί «απαράδεκτες» τις απαιτήσεις των ΗΠΑ
Λίβανος
Νεαρός έπεσε θύμα revenge porn από την πρώην σύντροφό του στην Βρετανία - Έστειλε γυμνές φωτογραφίες του στην μητέρα του
Στην 24χρονη επιβλήθηκε κοινοτική ποινή 12 μηνών με 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, να καταβάλει στον πρώην της αποζημίωση ύψους 600 λιρών, ενώ εκδόθηκε και περιοριστική εντολή που της απαγορεύει να επικοινωνήσει μαζί του
Βρετανική αστυνομία
Ο Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια για να επαναφέρει τη λειτουργία του Αλκατράζ ως φυλακές
Το Αλκατράζ, που άνοιξε το 1934, είχε θεωρηθεί η αυστηρότερη και υψίστης ασφαλείας φυλακή της Αμερικής δεδομένης της τοποθεσίας του νησιού, των παγωμένων νερών και των ισχυρών ρευμάτων που το περιβάλλουν
Νησί Αλκατράζ