Κόσμος

Κύπρος – Ορέστης: Βρέθηκε η σορός της 6χρονης Sierra!

Άλλο ένα τραγικό κεφάλαιο στην υπόθεση των μαζικών δολοφονιών γυναικών στην Κύπρο από έναν 35χρονο άνδρα με το ψευδώνυμο «Ορέστης», έκλεισε με τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σορός του παιδιού βρέθηκε στη λίμνη Μεμί στην Κύπρο. Την είδηση για τον εντοπισμό της 6χρονης επιβεβαίωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας. Η μικρή Sierra είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της Μαίρη Ρόουζ τον Μάιο του 2018. Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τόσο την μητέρα όσο και την κόρη υποδεικνύοντας τα σημεία που έριξε τις σορούς.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, λίγο μετά το μεσημέρι, τα μέλη που επιχειρούσαν στη Λίμνη Μεμί, εντόπισαν το άψυχο σώμα της εξάχρονης το οποίο ανασύρθηκε από δύτη. Η σορός της Sierra εντοπίστηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που υπέδειξε ο 35χρονος ίλαρχος, το πρωί όταν τον μετέφεραν εκεί. Η μικρή Σιέρρα εντοπίστηκε τυλιγμένη με σεντόνι, ενώ ήταν δεμένη σε κομμάτι τσιμέντου. Στο σημείο έχουν κληθεί ιατροδικαστές για αυτοψία καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Όπως επισημαίνουν η τραγική ειρωνεία είναι ότι τον κύκλο της φρίκης άνοιξη η μητέρα της εξάχρονης, η 38χρονη Μαρί που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού στις 14 Απριλίου, ενώ τον κύκλο κλείνει η εξάχρονη κορούλα της.

Το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν έξι θύματα του Ορέστη. Πρόκειται για τις:

– Μαίρη Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
– Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
– Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.
– Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.
– Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.
– Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρόμος στην Ουκρανία: 28 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις – «Δώρο γενεθλίων στον Πούτιν από τον στρατό του», λέει ο Ζελένσκι
Μεταξύ των νεκρών συμπεριλαμβάνονται και πέντε παιδιά - Στην Ουκρανία φοβούνται το ενδεχόμενο επανάληψης του σεναρίου του 2025, όταν οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυαν αδιάκοπα πλήγματα εναντίον ενεργειακών υποδομών
Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία
Μάρκο Ρούμπιο: Bloomberg και Washington Post «αναλύουν» την ομιλία στην Πνύκα – Οι πολιτικές φιλοδοξίες, ο Τραμπ και το MAGA
Επιχείρησε να εντάξει την ατζέντα «Πρώτα η Αμερική» του Ντόναλντ Τραμπ σε μια ευρύτερη αφήγηση για τη δυτική παράδοση, την εθνική φιλοδοξία και την αναγέννηση
Μάρκο Ρούμπιο 6