Κόσμος

Οργή Τιμ Σκοτ για ένα retweet του Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν χυδαίο και προσβλητικό»

Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο γερουσιαστής Τιμ Σκοτ, ο μοναδικός μαύρος Ρεπουμπλικάνος στη Γερουσία.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η επανάληψη της ανάρτησης που έκανε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για ένα βίντεο που εμπεριείχε ένα μήνυμα για τη δύναμη των λευκών, ήταν προσβλητική και πρέπει να κατέβει από το Twitter.

“Δεν υπάρχει ερώτημα ότι δεν έπρεπε να το ανεβάσει ξανά στο Twitter και ότι θα πρέπει να το κατεβάσει,” δήλωσε ο Σκοτ στην εκπομπή “State of the Union” του CNN.

“Ήταν προφανώς τόσο χυδαίο και τόσο προσβλητικό. Κυρίως, το σχόλιο σχετικά με τη δύναμη των λευκών ήταν προσβλητικό,” πρόσθεσε ο γερουσιαστής που εκλέγεται στη Νότια Καρολίνα. “Δε μπορεί να στηριχθεί. Πρέπει να το κατεβάσουμε.”

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χιλιάδες πολίτες της νότιας Ευρώπης διαδηλώνουν για τον υπερτουρισμό: Με νεροπίστολα αντιδρούν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης
Ρεκόρ αριθμού τουριστών αναμένεται να υποδεχθεί φέτος η Ισπανία και η Γαλλία - Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαμαρτύρονται για την αύξηση των ενοικίων που έχει προκαλέσει ο μαζικός τουρισμός
Φωτογραφία Reuters 1