Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οργή Τραμπ για το σκούντηγμα της Μελάνια!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ντόναλντ έσφιξε τα δόντια και χαμογέλασε στο παιδάκι που τον τραβούσε από το μπατζάκι του παντελονιού του στον κήπο του Λευκού Οίκου που γιορταζόταν «αυτή η βλακεία που ονομάζουν Easter Egg Roll», οπως είχε εκμυστηρευθεί στον φίλο του Σον Σπάισερ.

Λίγο πριν η Μελάνια τον είχε ξεφτιλίσει παγκοσμίως, δίνοντάς του ένα ελαφρύ σκούντηγμα στο χέρι για να του θυμίσει να βάλει το χέρι του στο μέρος της καρδιάς την ώρα που ακουγόταν ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ.

Αυτό το σκούντηγμα το είδαν όλοι και φυσικά αυτές οι νυφίτσες οι δημοσιογράφοι και το έκαναν θέμα. Αντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι δεν ήταν σκούντηγμα αλλά φύσηξε ο αέρας και πήρε το χέρι της Μελάνια και το έριξε πάνω στο δικό του.

«Εμένα δεν θα μου το ξανακάνεις αυτό τ΄ ακούς;», άκουσαν τον Ντόναλντ να φωνάζει όσοι κινούνταν στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου. «Να φύγεις! Να πας πίσω στη Νεα Υόρκη να ησυχάσω!» τον άκουσαν επίσης να της λέει. Της είπε και άλλα που δεν γράφονται και δεν λέγονται. 

σ.σ. Φυσικά όλα τα παραπάνω – εκτός από το σκούντηγμα που έχει καταγραφεί από την κάμερα – είναι fake news που λέει και ο Ντόναλντ. Αλλά παραδεχτείτε το, όλοι σκεφτήκατε ότι μετά από αυτό το περιστατικό ακούστηκαν “μπινελίκια” στον Λευκό Οίκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε