Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Οργή Τζολί για το διάταγμα του Τραμπ!

Οργή Τζολί για το διάταγμα του Τραμπ!

Από τον Ronald Reagan εμπνεύστηκε η Αντζελίνα Τζολί για να ασκήσει κριτική στο διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση με άρθρο της στους New York Times.

Η Αντζελίνα Τζολί, που είναι πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, έγραψε ότι “υπονοώντας πως οι μουσουλμάνοι είναι λιγότεροι άξιοι προστασίας” πυροδοτείται ο εξτρεμισμός.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζει η διάσημη ηθοποιός, πιστεύει ότι η απάντηση στην απαγόρευση του Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να είναι μετριασμένη και να βασίζεται σε στοιχεία και όχι στον φόβο.

“Η Αμερική έχει δεσμευτεί στον κόσμο επειδή ένα τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου βρίσκεται μέσα στην Αμερική σύμφωνα με τα λόγια του Ronald Reagan. Αν διαιρέσουμε τους ανθρώπους πέρα από τα σύνορά μας, διαιρούμε τον εαυτό μας”.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να βεβαιωθεί πως η χώρα είναι ασφαλής. Αλλά η σημερινή πολιτική, όπως υποστήριξε, θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. “Μπορούμε να διαχειριστούμε την ασφάλειά μας χωρίς να απαγορεύουμε την είσοδο πολιτών, ακόμα και μωρών, λόγω γεωγραφικής προέλευσης ή θρησκείας”.

Πηγή: Time

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε