Κόσμος

Οριακό προβάδισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ σε νέα δημοσκόπηση

Μικρό προβάδισμα για τους υπέρμαχους της παραμονής στην ΕΕ, καταγράφει δημοσκόπηση της Opinium.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ποσοστό της τάξης του 44% συγκεντρώνει η εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έναντι 42% που συγκεντρώνουν οι υπέρμαχοι του Brexit, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Opinium για λογαριασμό της εφημερίδας Observer.

Οι Βρετανοί θα προσέλθουν στις κάλπες την 23η Ιουνίου σε ένα δημοψήφισμα που θα καθορίσει εάν η χώρα τους θα παραμείνει εντός της ΕΕ ή θα αποχωρήσει. Μια επιλογή που θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην πολιτική ζωή, την οικονομία, τον τομέα της Άμυνας και της διπλωματίας στη Βρετανία και όχι μόνο.

Η δημοσκόπηση, όπου το 13% των ερωτηθέντων παραμένει αναποφάσιστο, έρχεται σε αντίθεση με μια έρευνα του ORB για την εφημερίδα Independent που δημοσιεύτηκε αργά χθες και στην οποία οι Βρετανοί πολίτες τάσσονται σε ποσοστό 55% υπέρ της εξόδου από την ΕΕ έναντι ποσοστού 45% υπέρ της παραμονής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτός είναι ο κυβερνήτης που έσωσε 174 επιβάτες στην πτήση της Flydubai – Ο λόγος που υπήρχαν εξτρά πιλότοι στο αεροπλάνο
Παρά τα τραύματά του ο Ματσάρ μπόρεσε και άνοιξε την πόρτα του πιλοτηρίου κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα επιβάτες και μέλη του πληρώματος να επέμβουν και να ακινητοποιήσουν τον συγκυβερνήτη
Ο Ινδός πιλότος της Flydubai, Σμιτ Ματσάρ,
7
Κρίστα Πάικ: Θρίλερ με την εκτέλεσή της στο Τενεσί – Επέζησε από 2 θανατηφόρες ενέσεις και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
Οι δικηγόροι της καταγγέλλουν πως ο τρόπος με τον οποίο εξελισσόταν η εκτέλεση παραβίαζε το συνταγματικό δικαίωμά της να μην υποστεί «σκληρή τιμωρία»
Κρίστα Πάικ 22
H ισραηλινή αεροπορική εταιρεία El Al ξαναρχίζει τις πτήσεις προς το Ντουμπάι
Λίγες ώρες νωρίτερα πτήση της Flydubai των Εμιράτων, από το Ντουμπάι με προορισμό το Τελ Αβίβ έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σαουδική Αραβία έπειτα από απόπειρα του συγκυβερνήτη να ρίξει το αεροσκάφος
Αεροσκάφος της El Al Airlines απογειώνεται από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ