Κόσμος

Ορκωμοσία Τραμπ: Η πίκρα της Χίλαρι – Με βουρκωμένα μάτια και σφιγμένη [pics, vid]

Προσπάθησε να κρύψει την λύπη της για το ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται Πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως δεν τα κατάφερε. Η Χίλαρι Κλίντον έδωσε το “παρών” στην ορκωμοσία του αντίπαλου της και ήταν συντετριμμένη.

Τα μάτια ήταν βουρκωμένα ενώ έδειχνε σφιγμένη. Η κάμερα την τσάκωσε “θλιμμένη” να προσπαθεί να χαμογελάσει ενώ σύζυγος της Μπιλ Κλίντον την κρατούσε από το χέρι. Μάλιστα, εκείνη κάποια στιγμή, όπως βλέπετε, αναστέναξε.

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να τιμήσω τη δημοκρατία μας και τις διαρκείς αξίες της. Δεν θα πάψω ποτέ να πιστεύω στη χώρα μας και στο μέλλον της», ανέφερε η Κλίντον σε ανάρτησή της στο Twitter.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαβάνα Γκάθρι: Νέα έκκληση για τη μητέρα της μετά τη λήξη της προθεσμίας για λύτρα – «Φέρτε την σπίτι»
H γνωστή παρουσιάστρια απηύθυνε μέσω βίντεο νέα δημόσια έκκληση για βοήθεια - Το FBI ανακοίνωσε ότι, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ύποπτος
Μήνυμα από τους γείτονες της Νάνσι Γκάθρι που αγνοείται