Κόσμος

Ορθή η «συγνώμη» της Μέρκελ κατά τη συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ορθή θεωρεί η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών την «συγγνώμη» της Καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ για την σύγχυση που δημιουργήθηκε με το μέτρο για γενικό lockdown τις ημέρες του Πάσχα (1-5 Απριλίου), σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του περιοδικού Focus.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, το 62% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι ορθώς ανακλήθηκε το μέτρο, ενώ ακόμη περισσότεροι, σε ποσοστό 82%, πιστεύουν ότι η Καγκελάριος πολύ σωστά ζήτησε «συγγνώμη» από τους πολίτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η άποψη αυτή φαίνεται να διατρέχει το σύνολο των γερμανικών κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Στην αντεπίθεση ο Έντι Ράμα για τις διαδηλώσεις για το τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ – «Αν δεν ήταν ο Τζάρεντ, δεν θα τους ένοιαζε καθόλου»
Σε συνέντευξή του στο Politico ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «πολιτικά υποκινούμενη εκστρατεία από επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ»
Διαδηλώσεις στην Αλβανία
Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση στο Ισραήλ με πυροβόλο όπλο - «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες
Ισραηλινά μέσα χαρακτηρίζουν την επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα - Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας - Οι κάτοικοι της πόλης έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους
Ισραήλ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση με πυροβόλο όπλο – «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες