Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Oscars 2017: Οργή διάσημης ηθοποιού! Ξέχασαν τη νεκρή αδελφή μου!

Oscars 2017: Οργή διάσημης ηθοποιού! Ξέχασαν τη νεκρή αδελφή μου!

Την οργή της διάσημης ηθοποιού Patricia Arquette προκάλεσε το γεγονός στο ότι στο αφιέρωμα σε αυτούς που έφυγαν το 2016, το περίφημο In Memoriam των Oscar δεν συμπεριέλαβαν την αδερφή της Alexis.

Τσαντίστηκα πολύ, είπε η Αρκέτ, μιλώντας στο ABC. Η Alexis πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016 σε ηλικία 47 ετών και ήταν μια καλλιτέχνης με πλούσια δράση. «Τσαντίστηκα που η Ακαδημία δεν συμπεριέλαβε την αδερφή μου στο αφιέρωμα γιατί είχε πλούσιο έργο και ήταν μια από τις λίγες τρανς ηθοποιούς που έκαναν καριέρα».

Η Alexis Arquette γεννήθηκε στο Λος Αντζελες και ήταν το 4ο παιδί της Μπρέντα και του Λούις Αρκέτ. Όλη η οικογένεια ήταν καλλιτέχνες πάππου προς πάππου. Η αλήθεια είναι ότι στα φετεινά Οσκαρ εκτός από την γκάφα στο Όσκαρ Καλύτερης ταινίας, στο In Memoriam η Τζαν Τσάπμαν, Αυστραλή παραγωγός, ανακάλυψε με τρόμο ότι… πέθανε!

 Όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες – φόρος τιμής για όσους χάθηκαν, στην μεγάλη οθόνη του Ντόλμπι Θίατερ στο Λος Άντζελες. Τότε η Τζαν Τσάπμαν, είδε την εικόνα της μεν, άλλο όνομα δεν! Στην φωτογραφία της είχαν βάλει πάνω στο όνομα της φίλης της και συμπατριώτισσάς της, Τζάνετ Πάτερσον, που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016.

Η Τζαν Τσάπμαν που είναι ζωντανή

«Εξεπλάγην που χρησιμοποίησαν την φωτογραφία μου αντί της καλής μου φίλης και παλιάς μου συνεργάτιδας Τζάνετ Πάτερσον» είπε η Τσάπμαν. «Είμαι ζωντανή και καλά στην υγεία μου. Συνεχίζω να εργάζομαι ως παραγωγός. Η Τζάνετ ήταν πολύ όμορφη και είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο Όσκαρ, είναι πραγματικά απογοητευτικό που ένα τέτοιο σφάλμα δεν ανακαλύφθηκε νωρίτερα» τόνισε.

Η ενδυματολόγος Τζάνετ Πάτερσον απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στην Αυστραλία, την 21η Οκτωβρίου του 2016, σύμφωνα με τον ιστότοπο IMDB.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε