Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οσκαρ 2017: Η Brie Larson δεν χειροκρότησε τον Affleck!

Οσκαρ 2017: Η Brie Larson δεν χειροκρότησε τον Affleck!

Η Brie Larson, η περισνή νικήτρια του Oscar Α γυναικείου ρόλου δεν χάρηκε καθόλου ανοίγοντας τον φάκελο και βλέποντας το όνομα του νικητή του Α Ανδρικού ρόλου. Ανακοίνωσε ξερά το όνομα του Κέισι Άφλεκ και ούτε καν χειροκρότησε. Και δεν είναι τυχαίο. Ήταν θέση. Το ίδιο έκανε και στις Χρυσές Σφαίρες.

Και στους λογαριασμούς της στα social media, η Brie Larson έδωσε συγχαρητήρια μόνο στη νικήτρια του Οσκαρ Α γυναικείου ρόλου Εμμα Στόουν.

Ο Κέισι Άφλεκ, αδελφός του Μπεν Αφλεκ δεν έχει καλή φήμη στο Χόλιγουντ. Μπορεί να θεωρείται ένας καλός και ανερχόμενος ηθοποιός αλλά η φήμη που τον συνοδεύει απέναντι στο γυναικείο φύλο δεν είναι καθόλου καλή. Έχει ήδη κατηγορηθεί από 2 γυναίκες που εργαζόταν μαζί τους για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Η Amanda White, παραγωγός της ταινίας, I’m Still Here, είπε ότ ο Affleck την κακοποίησε λεκτικά, ανάγκασε ένα μέλος του συνεργείου στα γυρίσματα να βγάλει το παντελόνι του και να της δείξει το πέος του και μια φορά την άρπαξε από το χέρι και την απείλησε γιατί δεν ήθελε να μείνει στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου μ’ εκείνον. Η White παραιτήθηκε από την συγκεκριμένη δουλειά.

Επίσης, η Magdalena Gorka, που ήταν διευθύντρια φωτογραφίας στην ταινία, τον κατηγόρησε ότι την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν σε ένα διαμέρισμα που έκαναν γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, ξύπνησε και βρήκε τον Αφλεκ να είναι ξαπλωμένος δίπλα της με τα εσώρουχα. Όπως είπε, όταν προσπάθησε να τον σπρώξει να φύγει εκείνος αντιστάθηκε και την πίεσε στο κρεβάτι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε