Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε… «παγωτό» τον Έντι Μέρφι

Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ένας από τους πιο επικοινωνιακούς προέδρους στην ιστορία των ΗΠΑ, κατάφερε να αφήσει… άφωνο τον Έντι Μέρφι, κάνοντάς του μόλις δυο ερωτήσεις.

Τη στιγμή που ο Ομπάμα άφησε τον Μέρφι «παγωτό» αποκάλυψε ο ίδιος ο γνωστός ηθοποιός όταν βρέθηκε στην εκπομπή The Late Show, καλεσμένος του Στίβεν Κόλμπερτ.

Ήταν το 2015 όταν Έντι Μέρφι και Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκαν στο περιθώριο της βράβευσης του πρώτου με το βραβείο Mark Twain For American Humor από το Κέντρο Τζον Κένεντι για τις Παραστατικές Τέχνες.

Τότε, λοιπόν, ο Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να κάνει δυο ερωτήσεις στον γνωστό ηθοποιό. Η πρώτη ήταν αν θα επέστρεφε στο stand -up comedy και η δεύτερη τι χρωμοσαμπουάν… βάζει στα μαλλιά του!

Αυτή η δεύτερη ερώτηση ήταν που άφησε τον Μέρφι… άφωνο. Και το μόνο που κατάφερε να αρθρώσει ήταν ένα… «τι;» (σ.σ. what).

Δείτε πως διηγήθηκε το περιστατικό

Είχε βέβαια τους λόγους ο Ομπάμα που τον ρώτησε για το χρωμοσαμπουάν. Γιατί μπήκε το 2008 στον Λευκό Οίκο με μαύρα μαλλιά και βγήκε το 2016 με… άσπρα. Οπότε, το γεγονός πως ο Μέρφι δεν είχε ούτε μια γκρίζα τρίχα στα μαλλιά του, του έκανε εντύπωση.

«Ήταν μία πολύ ωραία εικόνα, εγώ να συζητώ μαζί του στον Λευκό Οίκο και ξαφνικά να με ρωτάει: Τι χρωμοσαμπουάν χρησιμοποιείς;» είπε ο Μέρφι.

Κι αν έχετε κι εσείς την ίδια απορία με τον Μπαράκ Ομπάνα, ο Έντι Μέρφι δεν λούζεται με χρωμοσαμπουάν. Γιατί, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον, άσπρες τρίχες έχει μόνο στο μουστάκι του…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις