Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οτάβα: Ένας νεκρός και τραυματίες από τους πυροβολισμούς!

Οτάβα
Φωτογραφία: Reuters

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν βαριά σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε δρόμο με κατοικίες στην Οτάβα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, και αναζητείται ένας ύποπτος, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία στην Οτάβα.

Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αλλά ένας ύποπτος τράπηκε σε φυγή μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν γύρω στις 07.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδος) για άγνωστους λόγους, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το καναδικό κοινοβούλιο, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωση.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κλήθηκε στο σημείο, περίπου δέκα τετράγωνα από το κοινοβούλιο, αφότου ακούστηκαν “πολλοί πυροβολισμοί”.

Οτάβα

Επί τόπου, οι αστυνομικοί αντίκρισαν “αρκετούς” τραυματίες. “Τρείς βαριά τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός ανθρώπου”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Και έφηβος στους τραυματίες στην Οτάβα

Ένας 15 έφηβος συγκαταλέγεται στους τραυματίες, σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

“Μπορεί να πρόκειται για “στοχευμένο περιστατικό”, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις