Κόσμος

Ουγγαρία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες από φωτιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σήμερα από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Ουγγαρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Οι φλόγες ξεκίνησαν το πρωί από τη μονάδα απολύμανσης, στο ισόγειο του νοσοκομείου Σεντ Ίμρε της Βουδαπέστης, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας, την Αντζέλικα Μόλναρ, που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο MTI. Η φωτιά επεκτάθηκε σε μια διπλανή αίθουσα ενώ καπνοί έπνιξαν τους γύρω χώρους.

Το προσωπικό μετέφερε 56 ασθενείς σε άλλες μονάδες. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μια νεαρή γυναίκα, είπε ο εκπρόσωπος των επειγόντων, Μάτε Κίσντι.

Τρεις άνθρωποι που εισέπνευσαν καπνούς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε άλλο νοσοκομείο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε εκδηλωθεί και πάλι μια μικρή πυρκαγιά στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς