Κόσμος

Ουκρανία: Απανωτές εκρήξεις στο Κίεβο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απανωτές ισχυρές εκρήξεις συντάραξαν το Κίεβο και μάλιστα ήταν τόσο δυνατές που άρχισαν να ηχούν οι συναγερμοί των αυτοκινήτων.

Η πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι σε 36ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας οι ουκρανικές δυνάμεις κατάστρεψαν έναν πύραυλο Τότσκα και μάλιστα ότι απέμεινε από αυτόν έπεσε στον ποταμό Δνείπερο.

Εκτός από τις εκρήξεις οι σειρήνες ηχούν διαρκώς και ακούγονται και οι μάχες που γίνονται στα περίχωρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Χούθι απειλούν να κλείσουν εντελώς το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Δεν επιτρέπουν στον Τραμπ να επέμβει στη διαμάχη με τη Σαουδική Αραβία
«Αν οι ΗΠΑ υποστηρίξουν τη Σαουδική Αραβία με αεροπορικές επιδρομές θα θεωρήσουμε στόχους οποιαδήποτε αμερικανικά συμφέροντα βρίσκονται γύρω μας και δεν θα αποκλείσουμε τίποτα»
χουθι