Κόσμος

Ουκρανία: Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας παίρνει η έκρηξη σε ανθρακωρυχείο!

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 αγνοούνται μετά την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

“Οι διασώστες εντόπισαν το πτώμα και πέμπτου ανθρακωρύχου”, έγραψε στο Twitter ο Λεονίντ Πασέτσνικ, ο επικεφαλής της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας του Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία. “Η τύχη άλλων 12 ανθρώπων αγνοείται”, πρόσθεσε.

[read4more]

Σύμφωνα με τις αρχές, στο ορυχείο Σιχντκαρμπόν, στο χωριό Γιουρίβκα, εργάζονταν 17 άνθρωποι την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου.

Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι έστειλε διασώστες και εξοπλισμό στο Λουγκάνσκ, κατόπιν αιτήματος των φιλορώσων αυτονομιστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου