Κόσμος

Ουκρανία: Νέοι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Ντόνετσκ – Τουλάχιστον 6 νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 6 άμαχοι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από νέους βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία, και συγκεκριμένα στην πόλη Λιμάν στην περιοχή του Ντόνετσκ.

Ο κυβερνήτης της περιοχής Παύλο Κιριλένκο δήλωσε ότι οι βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν περίπου στις 10 ώρα Ελλάδος και ότι επλήγη μια κατοικημένη περιοχή της μικρής αυτής πόλης της Ουκρανίας. «Ένα σπίτι και ένα κατάστημα υπέστησαν ζημιές. Η αστυνομία εργάζεται στην περιοχή», ανάφερε ο ίδιος με δήλωση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Η πόλη Λιμάν είναι βασικός σιδηροδρομικός κόμβος στην ανατολική περιοχή του Ντόνετσκ. Ο ουκρανικός στρατός ανέφερε στην καθημερινή του στρατιωτική ενημέρωση ότι απέκρουσε προσπάθειες επίθεσης ρωσικών στρατευμάτων κοντά στην πόλη Λιμάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Με «μυστική» επιχείρηση οι Αμερικανοί περνούν καθημερινά εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από τα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλαίσιο της «μυστικής» επιχείρησης, περίπου 15 έως 20 τάνκερ διασχίζουν κάθε βράδυ τα Στενά του Ορμούζ, χρησιμοποιώντας ένα νότιο θαλάσσιο πέρασμα κοντά στις ακτές του Ομάν
Πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξανά στη Βρετανία: Το παρασκήνιο της επιστροφής και ο ενθουσιασμός του βασιλιά Καρόλου
Τον Μάιο του 2025 ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει στο BBC την επιθυμία του «να συμφιλιωθεί» με την οικογένειά του, λέγοντας ότι είναι «πραγματικά λυπηρό που δεν μπορώ να δείξω την πατρίδα μου στα παιδιά μου»
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν 7