Κόσμος

Ουκρανία: Ο ΟΑΣΕ λέει πως παρατηρητές κρατούνται στη χώρα

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη ανέφερε ότι εργάζεται για να διασφαλίσει την απελευθέρωση ενός αριθμού μελών της Ειδικής Αποστολής Παρακολούθησης (Special Monitoring Mission- SMM), τα οποία κρατούνται στην ανατολική Ουκρανία.

«Ο ΟΑΣΕ ανησυχεί πολύ για το γεγονός ότι σε έναν αριθμό μελών της αποστολής SMM έχει στερηθεί η ελευθερία στο Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ.

Ο ΟΑΣΕ χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους διαύλους για να διευκολύνει την απελευθέρωση του προσωπικού του», επισημαίνει, απαντώντας σε ένα ερώτημα και προσθέτοντας πως δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτή τη φάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρικιαστικός νόμος των Ταλιμπάν: Νόμιμο να χτυπάνε οι άνδρες τις γυναίκες αρκεί να μην σπάνε κόκκαλα – Θανατική ποινή για ομοφυλοφιλία
Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αυστηρούς περιορισμούς στην εκπαίδευση, την εργασία και την ελεύθερη μετακίνηση, ενώ η μαρτυρία τους στα δικαστήρια έχει μικρότερη βαρύτητα από εκείνη των ανδρών
Μπούρκα 14