Κόσμος

Ουκρανία: Ο ρωσικός στρατός βομβάρδισε για τρίτη φορά τη γέφυρα στον ποταμό Δνείστερο

Ο ρωσικός στρατός έπληξε με ρουκέτα σήμερα μιας στρατηγικής σημασίας γέφυρα στον ποταμό Δνείστερο στην Οδησσό στη νοτιοδυτική Ουκρανία.

Η γέφυρα αυτή στον Δνείστερο έχει βομβαρδιστεί ήδη δυο φορές από τους Ρώσους καθώς παρέχει την μοναδική οδική και σιδηροδρομική σύνδεση από την ηπειρωτική Ουκρανία με ένα μεγάλο τμήνα νότια της περιοχής της Οδησσού.

Το πλήγμα αυτό έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης της Οδησσού Σέρχι Μπρατσούκ στο Telegram χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η εξήγηση Ντόναλντ Τραμπ για τη νέα μελανιά στο χέρι του: «Το χτύπησα στο τραπέζι, είναι παρενέργεια της ασπιρίνης»
«Όταν παίρνεις τη μεγάλη ασπιρίνη, σου λένε ότι θα έχεις μώλωπες. Ο γιατρός μου είπε: "Δεν χρειάζεται να την παίρνετε, κύριε, είστε πολύ υγιής". Αλλά εγώ απάντησα: "Δεν παίρνω κανένα ρίσκο"»
H μελανιά στο χέρι του Τραμπ
Ο Τραμπ κάνει αγωγή στην JPMorgan και ζητάει 5 δις δολάρια γιατί του έκλεισαν τους λογαριασμούς του
Η τράπεζα υποστηρίζει ότι «δεν κλείνει λογαριασμούς για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους» αλλά «επειδή προκαλούν νομικούς ή ρυθμιστικούς κινδύνους για την εταιρεία»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS 6