Κόσμος

Ουκρανία: Πέντε τραυματίες από ρωσικό πύραυλο στην Οδησσό

Τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ανθρώπων στην νότια περιοχή της Οδησσού στην Ουκρανία προκάλεσε ρωσικός πύραυλος.

Τρεις άνθρωποι που τραυματίστηκε από τον ρωσικό πύραυλο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο , πρόσθεσε ο Όλεχ Κίπερ, σε ανάρτηση του στην εφαρμογή Telegram. «Σε συνοικία της Οδησσού, σημειώθηκε μεγάλη πυρκαγιά» ανέφερε.

Η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε τουλάχιστον τέσσερις πυραύλους ενώ στις τοπικές διαδικτυακές συνομιλίες μεταξύ κατοίκων υπήρξαν αναφορές για μια σειρά ισχυρών εκρήξεων.

Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν επίσης στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία η Ουκρανία δήλωσε ότι κατέρριψε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο IDF ανακοίνωσε τη δημιουργία «κίτρινης γραμμής» στον Λίβανο, παρόμοια με αυτή στην Γάζα
Από την έναρξη ισχύος της εκεχειρίας στη Γάζα, το παλαιστινιακό έδαφος έχει χωριστεί από de facto όριο «κίτρινης γραμμής», σε δύο ζώνες: μία υπό ισραηλινό στρατιωτικό έλεγχο και μία υπό τον έλεγχο της Χαμάς
Λίβανος
Το Ιράν έκλεισε ξανά τα Στενά του Ορμούζ κατηγορώντας τις ΗΠΑ – 8 πετρελαιοφόρα κατάφεραν να περάσουν
Ένα πετρελαιοφόρο που μετέφερε αργό, τέσσερα τάνκερ μεταφοράς υγραερίου, δύο πλοία που μετέφεραν πετρέλαιο και χημικά προϊόντα και ένα όγδοο πλοίο που μετέφερε «πετρελαϊκά προϊόντα» διέσχισαν τα Στενά
Stenα του Ορμούζ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
5