Κόσμος

Ουκρανία: Πέθανε ο Λεονίντ Κραβτσούκ, ο πρώτος πρόεδρος της χώρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λεονίντ Κραβτσούκ, ο πρώτος πρόεδρος της ανεξάρτητης, μετασοβιετικής Ουκρανίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο.

«Μια μεγάλη απώλεια για όλη την Ουκρανία. Σήμερα πέθανε ο Λεονίντ Κραβτσούκ, ο πρώτος πρόεδρος της Ουκρανίας, ο πρώτος πρόεδρος του Ράντα (σ.σ. του ουκρανικού κοινοβουλίου), ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ουκρανικού κράτους», ανέφερε ο Κλίτσκο μέσω του Telegram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στην Αίγυπτο ο Τζάρεντ Κούνσερ – Είχε συναντήσεις σχετικά με το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
Το πρακτορείο ειδήσεων Mena μετέδωσε ότι αντιπροσωπεία της Χαμάς είχε συνάντηση στο Ελ Αλαμέιν με τον επικεφαλής των αιγυπτιακών υπηρεσιών Πληροφοριών Χάσαν Ρασάντ για την εκεχειρία στη Γάζα
Γάζα