Κόσμος

Ουκρανία: Πιο κυνικός και από τον κυνισμό ο Πούτιν – «Τραγωδία αυτό που συμβαίνει αλλά δεν είχα άλλη επιλογή»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αδιανόητο κυνισμό ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι μια τραγωδία, αλλά η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Ο Ρώσος πρόεδρος μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο στην ρωσική Άπω Ανατολή είπε επίσης ότι η Μόσχα θα απαντήσει στις προσπάθειες για απομόνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και τόνισε ότι είναι ανάγκη να εμβαθύνει η ολοκλήρωση μεταξύ των δύο χωρών υπό το φως των κυρώσεων της Δύσης, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA.

Αναφερόμενος στις δυτικές κυρώσεις, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι στην Δύση θα επικρατήσει η κοινή λογική και είπε πως αν οι εταίροι επιδεινώσουν την κατάσταση θα νιώσουν οι ίδιοι τις συνέπειες που θα υποστούν.

Ο Πούτιν είπε ότι η ρωσική οικονομία θα προσαρμοσθεί στην νέα κατάσταση, εκτιμώντας ότι σήμερα ο κόσμος είναι πιο πολύπλοκος από την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ημέρα της Βαστίλης: Το ηχηρό παρών της Ελλάδας με τα «γαλανόλευκα» Rafale και το άγημα τιμών του ΓΕΕΘΑ
Oι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους εορτασμούς για την 14η Ιουλίου στο Παρίσι, αφού η Ελλάδα είναι διαχρονικός στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος της Γαλλίας
Παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης
Πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αναφορές για πολλούς νεκρούς μέσα σε ανανσέρ – Αγνοούνται έξι άνθρωποι
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στο κτίριο OXY, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης - Άγνωστα τα αίτια - Τρεις τραυματίες
Πυρκαγιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αναφορές για πολλούς νεκρούς μέσα σε ανανσέρ – Αγνοούνται έξι άνθρωποι
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
5