Κόσμος

Ουκρανία: Στόχος της νέας ρωσικής επίθεσης η κατάληψη του Ντονμπάς και η καταστροφή των ενόπλων δυνάμεών μας

Ο σκοπός της νέας επίθεσης που πραγματοποιεί η Ρωσία στην ανατολική Ουκρανία είναι να καταλάβει τις περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, να εγκαθιδρύσει μια χερσαία σύνδεση μεταξύ των εδαφών αυτών και της Κριμαίας, και να καταστρέψει τις Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Εντωμεταξύ, τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν και 16 τραυματίσθηκαν σήμερα κατά την διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης Χάρκοβο, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας.

Την πληροφορία γνωστοποίησε ο κυβερνήτης της περιοχής Όλεχ Σινεχούμποφ, σε ανάρτηση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς