Κόσμος

Ουκρανία: Τουλάχιστον 4 νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Τουλάχιστον τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από βομβαρδισμό ρωσικών δυνάμεων στην πόλη Χάρκοβο στη βορειοανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

«Οι κατακτητές βομβαρδίζουν ξανά το περιφερειακό κέντρο», έγραψε ο κυβερνήτης της περιοχής του Χάρκοβο, Όλεγκ Σινεγκούμποφ στο Telegram.

Προέτρεψε τους κατοίκους να πάνε σε καταφύγια.

Η υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Γκάνα Μαλιάρ δήλωσε πως οι μάχες ενάντια στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία έχουν φτάσει στη «μέγιστη ένταση».

«Οι μάχες έχουν φτάσει στη μέγιστη έντασή τους και μπροστά μας βρίσκεται ένα μακρύ και εξαιρετικά δύσκολο στάδιο», είπε η υφυπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: Reuters / AFP / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στην Ιταλία για να μην συλληφθεί από την αστυνομία
Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Φλάβιο Φιλόνι πρόσεξε ανάμεσα στις φιγούρες της φάτνης μια μορφή που αρχικά του φάνηκε υπερβολικά αληθινή για να είναι κανονικό άγαλμα
Ο άνδρας μέσα στη φάτνη
Τραμπ εναντίον δημοσκοπήσεων: «Πότε θα καταλάβουν ότι δημιούργησα την καλύτερη οικονομία στην ιστορία των ΗΠΑ»
Το 68% των πολιτών κρίνει ότι η οικονομία των ΗΠΑ τα πάει άσχημα σύμφωνα με έρευνα - «Οι τιμές πέφτουν γρήγορα» απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ και διαλάλησε την πορεία των δεικτών του χρηματιστηρίου
Ντόναλντ Τραμπ