Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ούρησε στα μαλλιά του και ο Μπολσονάρο… ανέβασε το βίντεο! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Φωτογραφία από Twitter / @jairbolsonaro

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να τα κάνει… μούσκεμα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις με μία του ανάρτηση.

Εκατομμύρια Βραζιλιάνοι περνούσαν υπέροχα τις τελευταίες ώρες του φημισμένου καρναβαλιού και ο πρόεδρος της χώρας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, αποφάσισε να το… χαλάσει για όλους!

Πιο συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα βίντεο στο Twitter, κηρύσσοντας… τον πόλεμο στο καρναβάλι και στην συνέχεια φυσικά τα έκανε χειρότερα.

Το βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις

Στο επίμαχο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας που φορά σπασουάρ, να χορεύει σε μια στάση λεωφορείου. Δευτερόλεπτα μετά, ένας δεύτερος άνδρας απλά κατεβάζει το φερμουάρ του (!) και ξεκινά να… ουρεί στα μαλλιά του πρώτου!

Είναι το λεγόμενο “golden shower” με τους χρήστες του Twitter να είναι έξαλλοι που ο πρόεδρος της χώρας έκανε μια τέτοια ανάρτηση. Μια εξαιρετικά ακατάλληλη ανάρτηση, σε ένα μέσο το οποίο παρακολουθούν καθημερινά εκατομμύρια έφηβοι και παιδιά!

Βεβαίως το βίντεο δεν είναι δημοσιεύσιμο καθώς τα δείχνει… όλα, ωστόσο με πολλή επεξεργασία, το μόνο που μπορεί να δημοσιευτεί είναι τα παρακάτω καρέ.

Μπολσονάρο

Γιατί… το έκανε ο Μπολσονάρο

Ο βραζιλιάνος πρόεδρος συνόδευσε την ανάρτηση με την εξής φράση: «Δεν αισθάνομαι άνετα που το δείχνω αυτό, αλλά πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια ώστε ο κόσμος να την ξέρει. Σε αυτό έχουν εξελιχθεί πολλά πάρτι του δρόμου κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού».

Οι αντιδράσεις φυσικά ήταν σφοδρές, με τον τίτλο της O Globo να λέει: «Το πορνογραφικό tweet ντροπιάζει την κυβέρνηση», ενώ από την πλευρά της η δεξιά ιστοσελίδα O Antagonista έλεγε: «Ο πορνογράφος».

Την ίδια ώρα, η ανθρωπολόγος Ροζάνα Πινέιρο- Ματσάδο έγραφε στο Twitter: «Είναι φασίστας, αλλά και ο πιο αποτυχημένος που έχουμε δει στην ιστορία της χώρας μας».

Άξιο αναφοράς είναι πως η ανάρτηση είναι… ακόμη δημοσιευμένη στο προφίλ του Μπολσονάρο στο Twitter, ενώ το… ακόμη χειρότερο είναι πως ο Βραζιλιάνος πρόεδρος επανήλθε λίγες ώρες μετά με νέο tweet στο οποίο αναρωτήθηκε: “O que é golden shower?”.

Δηλαδή… “τι είναι golden shower;” προφανώς σε μια προσπάθεια να δείξει πως… δεν γνώριζε τι είναι αυτό για το οποίο τον κατηγορούν…

https://twitter.com/jairbolsonaro/status/1103270588850806787

*Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Ζαϊχ Μπολσονάρο, στο Twitter

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις