Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ουζμπεκιστάν: Η στιγμή που μητέρα πετάει την κόρη της σε κλουβί αρκούδας

Ουζμπεκιστάν: Η στιγμή που μητέρα πετάει την κόρη της σε κλουβί αρκούδας

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι μια μητέρα πέταξε τη μικρή κόρη της στο χώρο που φυλάσσεται μια αρκούδα σε έναν ζωολογικό κήπο του Ουζμπεκιστάν. Το περιστατικό έγινε πριν μερικές μέρες, ωστόσο χθες «ανέβηκε» στο διαδίκτυο το βίντεο όπου φαίνεται η μητέρα να ρίχνει ατάραχη το μικρό παιδί στην αρκούδα.

Συγκεκριμένα, πλάνα από την κάμερα ασφαλείας σε ζωολογικό κήπο της Τασκένδης, της πρωτεύουσας τους Ουζμπεκιστάν κατέγραψαν τη μητέρα να σηκώνει το παιδί της στον αέρα, να το περνάει από την εσωτερική πλευρά του φράχτη και στην συνέχεια να το πετάει στην τάφρο βάθους πέντε μέτρων.

Η αρκούδα Ζούζου, τρόμαξε από την ξαφνική εισβολή. Στο βίντεο φαίνεται να τρέχει προς το παιδί και στη συνέχεια να χάνεται από το πλάνο. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η αρκούδα περπάτησε προς το παιδί, το μύρισε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στο σημείο έσπευσε το προσωπικό ασφαλείας, που απομάκρυνε την αρκούδα, ενώ ένας άνδρας πήρε αγκαλιά το 3χρονο κοριτσάκι και το έβγαλε έξω από το χώρο. 

Η μητέρα του παιδιού βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Εάν κριθεί ένοχη, η ποινή φυλάκισης ανέρχεται σε 15 χρόνια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις