Κόσμος

Πακιστάν: 8 νεκροί και 22 τραυματίες από διπλό τρομοκρατικό χτύπημα

Τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί από ένα διπλό τρομοκρατικό χτύπημα κατά ενός σημείου ελέγχου κι ενός νοσοκομείου στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι κι τέσσερις αστυνομικοί. Οι ένοπλοι άνοιξαν πρώτα πυρ κατά ενός σημείου ελέγχου στην πόλη Ντέρα Ισμαίλ Καν.

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας αμέσως μετά, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην πύλη ενός νοσοκομείου, την στιγμή που έφτανε ένα ασθενοφόρο μεταφέροντας δύο αστυνομικούς που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Αρσάντ Άλι τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη που προκάλεσε ο βομβιστής. Μεταξύ αυτών και δύο αστυνομικοί.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση, είναι νεκροί.

Συνολικά από τις δύο επιθέσεις τραυματίστηκαν 22 άνθρωποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν χαιρετίζει τη δέσμευση του Τραμπ για το τέλος στον πόλεμο στη Γάζα και την απελευθέρωση όλων των ομήρων
Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συμβάλλει σε μία διαρκή ειρήνη στην περιοχή βασισμένη στη λύση των δύο κρατών επί τη βάσει των πρόσφατων σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ
Εμανουέλ Μακρόν