Κόσμος

Πακιστάν: Μακελειό στην Πεσαβάρ – Τουλάχιστον 30 νεκροί από έκρηξη σε τέμενος

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση που σημειώθηκε σε σιιτικό τέμενος της Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 56 τραυματίστηκαν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Lady Reading της Πεσαβάρ Μουχάμαντ Ασίμ Χαν στο AFP.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι έκρηξη μέσα σε τέμενος της Πεσαβάρ, που πιστεύεται ότι οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας, στη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 30.

“Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι τραυματίες διακομίζονται στο νοσοκομείο. Διερευνούμε το είδος της έκρηξης, αλλά φαίνεται ότι επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας”, είχε δηλώσει στο Reuters ο αξιωματικός της αστυνομίας Μοχάμαντ Σάτζαντ Χαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο ηθοποιός Shia LaBeouf μετά από συμπλοκή στη Νέα Ορλεάνη – Επιτέθηκε σε δύο άτομα μέσα σε μπαρ
Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για σωματική βία ενώ έχει ιστορικό αλκοολισμού και έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά και ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν
Ο Shia LaBeouf
Κίνδυνος να αφανιστεί η ανθρωπότητα αν δεν ελέγχονται τα συστήματα με τεχνητή νοημοσύνη, προειδοποιεί κορυφαίος ερευνητής
Ο Στιούαρτ Ράσελ κάλεσε τις κυβερνήσεις να δράσουν συλλογικά και να παρέμβουν στην «κούρσα εξοπλισμών» των κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών
Διεθνές Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στο Νέο Δελχί