Κόσμος

Πακιστάν: Στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν δέχτηκαν πυρά από την πλευρά του Αφγανιστάν

Δυο στρατιώτες από το Πακιστάν έχασαν σήμερα την ζωή τους, αφού δέχτηκαν πυρά από την άλλη πλευρά των συνόρων με το Αφγανιστάν. Το συμβάν γνωστοποίησαν οι πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις.

Το επεισόδιο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σημειώθηκε στην περιφέρεια Μπατζαούρ του Πακιστάν και είναι το πρώτο του είδους αφότου κατέλαβαν το Αφγανιστάν οι Ταλιμπάν. Ο στρατός ανέφερε ότι απάντησε στα πυρά και σκότωσε δύο ή τρεις από τους δράστες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Reuters (Αρχείου)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κατάθεση του πατέρα του 14χρονου δράστη του μακελειού στην Τουρκία: «Δικά μου τα όπλα, τα πήρε από το σπίτι» - Λίγες ημέρες πριν τον πήγε σε σκοπευτήριο της Αστυνομίας
Ο Ουγκούρ Μερσινλί περιγράφει τον γιο του ως ιδιαίτερα έξυπνο αλλά εσωστρεφή και απομονωμένο, σημειώνοντας ότι περνούσε πολλές ώρες στο διαδίκτυο και σε βιντεοπαιχνίδια - Έβλεπε ψυχολόγο
Ο Ουγκούρ Μερσινλί με τον γιο του Αράς
Ο Ζορντάν Μπαρντελά παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Καρολίνα: «Είμαι ευτυχισμένος, δεν κρυβόμαστε πλέον»
Καλεσμένος στην εκπομπή του France 2, ο ακροδεξιός πολιτικός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του - «Δύσκολο να διατηρήσει κανείς την ιδιωτική του ζωή όταν ασκεί πολιτική στο επίπεδο που βρίσκομαι εγώ»
Ο Ζορντάν Μπαρντελά