Κόσμος

Πάλι σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν – Νέες φήμες για την υγεία του

Το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζεται με νέες φήμες να τον θέλουν σε κώμα. 

Σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της Νότιας Κορέας η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ άσχημη και για τον λόγο αυτό πριν λίγα 24ωρα παραχωρήθηκαν κάποιες εξουσίες στην μικρή του αδερφή.

Ο Chang Song-min, πρώην σύμβουλος του Kim Dae-jung, που δεν είναι πια στην ζωή και ήταν πρόεδρος της Νότιας Κορέας, δήλωσε ότι ο Κιμ είναι βαριά άρρωστος.

«Συμπεραίνω ότι είναι σε κώμα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μικρή του αδερφή η Kim Yo Jong, έχει αναλάβει μερικώς τα ηνία της χώρας.

Είπε ακόμα ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδοχή και για να μην υπάρχει κενό εξουσίας έχει έρθει στο προσκήνιο η αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη.

Οι πληροφορίες είναι από κατασκόπους της Νότιας Κορέας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εφιάλτης των drones πάνω από το Βέλγιο: Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Υποψίες για ρωσική ανάμειξη
Μυστηριώδη drones παραλύουν τον εναέριο χώρο του Βελγίου - «Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένο, εθνικό χειρισμό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας Μπερνάρ Κεντέν
Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Σύζυγος δολοφονημένου δημάρχου στο Μεξικό πήρε τη θέση του - «Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί»
Τον δολοφονημένο δήμαρχος ορισμένοι τον αποκαλούσαν «μεξικανό Μπουκέλε», παραπέμποντας στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ, γνωστό για τον «πόλεμο» που κήρυξε εναντίον των συμμοριών
H Γκρέσια Κιρός
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι