Κόσμος

Πάλι σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν – Νέες φήμες για την υγεία του

Το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζεται με νέες φήμες να τον θέλουν σε κώμα. 

Σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της Νότιας Κορέας η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ άσχημη και για τον λόγο αυτό πριν λίγα 24ωρα παραχωρήθηκαν κάποιες εξουσίες στην μικρή του αδερφή.

Ο Chang Song-min, πρώην σύμβουλος του Kim Dae-jung, που δεν είναι πια στην ζωή και ήταν πρόεδρος της Νότιας Κορέας, δήλωσε ότι ο Κιμ είναι βαριά άρρωστος.

«Συμπεραίνω ότι είναι σε κώμα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μικρή του αδερφή η Kim Yo Jong, έχει αναλάβει μερικώς τα ηνία της χώρας.

Είπε ακόμα ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδοχή και για να μην υπάρχει κενό εξουσίας έχει έρθει στο προσκήνιο η αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη.

Οι πληροφορίες είναι από κατασκόπους της Νότιας Κορέας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Shia LaBeouf αφέθηκε ελεύθερος χορεύοντας: Βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στη Νέα Ορλεάνη – «Θα σε σπάσουμε στο ξύλο μικρέ, ηρέμησε»
Ο Shia LaBeouf ειρωνεύτηκε τη σύλληψή του για βιαιοπραγία χορεύοντας στην κάμερα και βάζοντας με τα έγγραφα της φυλακής στο στόμα - Πλάνα του TMZ τον δείχνουν στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα
Shia LaBeouf
Το Ιράν «θωρακίζει» τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις υπό τον φόβο επίθεσης των ΗΠΑ: Αποκαλυπτικές δορυφορικές εικόνες
Το Ιράν επιδεικνύει τη στρατιωτική του ισχύ, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι ένοπλες δυνάμεις του έχουν την ικανότητα να διαταράξουν το παγκόσμιο εμπόριο πετρελαίου και να πλήξουν τα αμερικανικά συμφέροντα σε όλη τη Μέση Ανατολή
Δορυφορική εικόνα δείχνει τις μη καλυμμένες εισόδους των σηράγγων στο πυρηνικό συγκρότημα του Ισφαχάν.
Η επόμενη μέρα της Κούβας στις μυστικές συνομιλίες του Μάρκο Ρούμπιο με τον εγγονό του αδελφού του Φιντέλ Κάστρο
Ο Ρούμπιο, ο οποίος γεννήθηκε στις ΗΠΑ από γονείς κουβανικής καταγωγής, είχε επαφές με τον εγγονό του Ραούλ Κάστρο, τον Ραούλ Γκιγιέρμο Ροδρίγκες Κάστρο, παρακάμπτοντας την κυβέρνηση της Αβάνας
Μάρκο Ρούμπιο