Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάμελα Άντερσον κατά πρωθυπουργού για σεξιστικό σχόλιο

Πάμελα Άντερσον
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Επίθεση εναντίον του Αυστραλού πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Πάμελα Άντερσον μετά από γεμάτο υπονοούμενα σχόλιό του

Η Πάμελα Άντερσον μπορεί να έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει άποψη και κυρίως πως δεν μασάει τα λόγια της.

Αφορμή για το ξέσπασμά της η απάντηση του αυστραλού πρωθυπουργού Σκοτ Μόρισον στο αίτημα της Άντερσον να βοηθήσει τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ να επιστρέψει στην Αυστραλία. «Πρώτα απ’ όλα, έχω πολλούς φίλους που ρώτησαν εάν θα μπορούσαν να είναι οι απεσταλμένοι μου για να αξιολογήσουν το αίτημα της Πάμελα Άντερσον», ήταν το σχόλιο του κ. Μόρισον, που έκανε την Άντερσον να αστράψει και να βροντήξει.

«Εσείς διαδίδατε και κοροϊδεύατε τα δεινά ενός αυστραλού και της οικογένειάς του. Την συνοδέψατε με χυδαία και περιττά σχόλια για μια γυναίκα που εξέφραζε την πολιτική της γνώμη. Όλοι αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά από τους ηγέτες μας, ειδικά σήμερα. Αντί να κάνεις αυτά τα φρικτά σχόλια για μένα, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς τι θα πεις στα εκατομμύρια των αυστραλών όταν ένας από αυτούς θα οδηγηθεί στις φυλακές του Γκουαντάναμο, επειδή δημοσιοποίησε την αλήθεια», έγραψε η Πάμελα Άντερσον στην ιστοσελίδα της Daily Beast.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός απέφυγε αυτή τη φορά να σχολιάσει, σύμφωνα με την Telegraph.

Ωστόσο η γερουσιαστής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας Κριστίνα Κενεάλι έγραψε στο Twitter: «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις της κ. Άντερσον για τον Ασάνζ – αλλά έχει δίκιο για ένα πράγμα: είναι καιρός οι άντρες, συμπεριλαμβανομένου του @ScottMorrisonMP, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητα και την εμφάνιση μιας γυναίκας ως πολιτικά επιχειρήματα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις