Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανικός! Εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τσέπη του [vid]

Πανικός! Εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τσέπη του [vid]

Μικρές εκρήξεις που προκλήθηκαν από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην τσέπη του προκάλεσαν πανικό στον υπάλληλο κάβας και τους συνεργάτες του στη Νέα Υόρκη.

Βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της κάβας κρασιών όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε στην τσέπη του εξερράγη, προκαλώντας του εγκαύματα στο πόδι και τα χέρια. Ο βοηθός διευθυντή της κάβας Central Cellars John Lee δήλωσε ότι έμοιαζε με πυροτεχνήματα να εκρήγνυνται όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.

“Νόμιζα ότι είχε φέρει πυροτεχνήματα στη δουλειά. Πήγε να το βγάλει από την τσέπη του και έκαψε το χέρι και το νύχι του. Αμέσως τρέξαμε προς τα έξω όταν ακούσαμε τις εκρήξεις. Φαίνεται πως αυτές οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι επικίνδυνο πράγμα”, είπε στο NBC.

Ο συνάδερφός του άρχισε να χοροπηδά προσπαθώντας να σβήσει τις φλόγες. “Πήγε να το βγάλει από την τσέπη του και κάηκε το χέρι του. Είδα τα νύχια του να καίγονται μέχρι τη ρίζα”. Το θύμα υπέφερε από εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πόδι και τα χέρια του.

Ο 26χρονος συνάδερφός τους Bryon Gonzales είπε ότι όταν εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο αιφνιδιάστηκαν όλοι. “ΑΠλά μιλούσαμε για θέματα ρουτίνας όταν ξαφνικά πήρε φωτιά. Πήδηξα έξω επειδή δεν ήθελα να καώ”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε