Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανικός στη Στοκχόλμη! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Πανικός στη Στοκχόλμη! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Από λάθος μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε πεζούς. Πανικός προκλήθηκε έξω από νοσοκομείο στη Στοκχόλμη.

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πολίτες έξω από το Capio Vårdcentral Högdalen, στη Στοκχόλμη. Τουλάχιστον 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αν είναι σοβαρά.

“Μια ηλικιωμένη γυναίκα πάτησε λάθος πεντάλ και έπεσε πάνω σε 3 ανθρώπους”, δήλωσε στην εφημερίδα Expressen ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο λίγο πριν από τη 1 μ.μ. τοπική ώρα. Έσπευσαν οχήματα έκτακτης ανάγκης, ενώ ακούστηκε να προσεγγίζει και ένα ελικόπτερο.

Η οδηγός πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 80, με υπάλληλο της υπηρεσίας διάσωσης να δηλώνει στο SVT πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή κάτι παρόμοιο.

Ξύπνησαν μνήμες στη Στοκχόλμη

Αμέσως σήμανε συναγερμός μετά μάλιστα και από την επίθεση με φορτηγό νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Ο Rakhmat Akilov, από το Ουζμπεκιστάν, ήταν αυτός που οδήγησε το φορτηγό πάνω στους πεζούς, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς άλλους.

Αργότερα δήλωσε στις αρχές πως είχε πετύχει τον στόχο του. “Η αιματηρή επίθεση ήταν εκδίκηση για τον βομβαρδισμό του Ισλαμικού Κράτους”, τόνισε χαρακτηρστικά.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις