Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Απαγορευμένη ζώνη το Coronation Street! Εκκενώθηκε το σετ γυρισμάτων!

Απαγορευμένη ζώνη το Coronation Street! Εκκενώθηκε το σετ γυρισμάτων!

Συναγερμός έχει σημάνει στο σετ της σειράς Coronation Street, με τους ηθοποιούς και το συνεργείο να απομακρύνονται από τον χώρο γυρισμάτων.

Πανικός επικρατεί στο σετ γυρισμάτων του Coronation Street, με τους ηθοποιούς και το συνεργείο να απομακρύνονται από την περιοχή. Οι ηθοποιοί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, γύριζαν σκηνές όταν σήμανε ο συναγερμός στο σετ στο Media City, στο Trafford.

 

 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Mirror, η περιοχή των γυρισμάτων δεν αποτελεί ζώνη ελεύθερης κυκλοφορίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί κανείς γιατί εκκενώθηκε ο χώρος, κάτι που έγινε γύρω στη 13.30, με το ITV να μην έχει εκδόσει επίσημη ανακοίνωση για τον συναγερμό που σήμανε ξαφνικά στο σετ γυρισμάτων.

Το σετ του Coronation Street μεταφέρθηκε στη νέα τοποθεσία στο Media City, στο Μάντσεστερ, το 2013. Τα λιθόκτιστα μάλιστα ξαναχτίστηκαν από την αρχή σε όλη την περιοχή. Το νέο σετ βρίσκεται στο Salford Quays, κοντά στο HQ του BBC, με τις εργασίες για την ανοικοδόμηση των σκηνικών να ξεκινούν το 2011 και τα γυρίσματα στις αρχές του 2014.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Με πληροφορίες από Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε