Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Θα σας σκοτώσω όλους”! Πανικός στο Λονδίνο – “Τρελαμένος άνδρας μαχαίρωσε επιβάτη” [pics]

“Θα σας σκοτώσω όλους”! Πανικός στο Λονδίνο – “Τρελαμένος άνδρας μαχαίρωσε επιβάτη” [pics]

Χάος στο ανατολικό Λονδίνο μετά από αναφορές πως άνδρας που κρατά μαχαίρι επιτίθεται σε επιβάτες του τρένου. Πληροφορίες για έναν τραυματία.

Την είδηση μεταδίδει η βρετανική Sun και αναπαράγεται με… φρενήρεις ρυθμούς από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κόσμου. Η Sun αναφέρει πως ένας άνδρας κρατά μαχαίρι και επιτίθεται σε επιβάτες υπέργειου τρένου στο ανατολικό Λονδίνο, στο Hackney.

Επίσης αναφέρει ότι επιτέθηκε σε τουλάχιστον έναν άνθρωπο, μαχαιρώνοντάς τον στο στήθος.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως ο δράστης φαινόταν “τρελαμένος” και πως φώναζε: “Θα σας σκοτώσω όλους”!

Όσοι έχουν μιλήσει είτε στα ΜΜΕ είτε μέσω social media, είναι έντρομοι. Λένε ότι ο δράστης μαχαίρωσε έναν άνδρα με το -περίπου- 30 εκατοστών μαχαίρι που κρατούσε.

Μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, η 29χρονη Leon Bruff, ήταν στο ίδιο βαγόνι με τον δράστη. Δηλώνει πως πανικόβλητοι επιβάτες “έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον μανιακό“.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο δράστης έλεγε: “Μην τα βάζετε μαζί μου, θα σας σκοτώσω όλους”!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ το θύμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο του πανικού στο Λονδίνο

Την πρώτη εικόνα από το σημείο της επίθεσης μεταφέρει ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος αναφέρει: “Αποφύγετε τον κεντρικό σταθμό Hackney. Ένας τύπος μόλις έβγαλε μαχαίρι στο τρένο και το προσωπικό λέει ότι μαχαίρωσε κάποιον. Απολύτως σοκαριστικό“.

Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί μεταξύ των σταθμών Highbury & Islington και Stratford, την ώρα που αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο. Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί επίσης μεταξύ των σταθμών Canonbury και Stratford.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν, όπως προαναφέραμε, ότι στο σημείο επικράτησε πανικός με πολλούς πολίτες να τρέχουν για αν σωθούν! Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής (αργά το απόγευμα, τοπική ώρα) και πληροφορίες αναφέρουν πως στα βαγόνια του τρένου ήταν πολλά παιδιά με τους γονείς τους.

Με πληροφορίες από: thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις