Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανζουρλισμός στη δημόσια πρώτη Meghan Markle – πρίγκιπα Χάρι [pics, vids]

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Απίστευτες σκηνές ενθουσιασμού στην πρώτη κοινή επίσημη βασιλική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle μετά την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου τους.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle σε φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον Χάρι. Η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα συνέβαλε στην εξάλειψη του στίγματος που ακολουθούσε τους οροθετικούς και τους πάσχοντες.

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle βρέθηκαν στο Νότινγχαμ της κεντρικής Αγγλίας για να παρακολουθήσουν εκδήλωση του Ιδρύματος “Τέρενς Χίγκινς” στη μνήμη θυμάτων του AIDS. Έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην μάχη κατά της νόσου.

Στη συνέχεια πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle θα επισκεφθούν την Ακαδημία του Νότινγχαμ. Εκεί θα συναντηθούν με τις σχολικές αρχές της περιοχής για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Full Effect. Πρόγραμμα που στηρίζουν η φιλανθρωπική οργάνωση του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ. Κύριο έργο της είναι να κρατήσει μακριά την νεολαία από την βία.

Γάμος για πρίγκιπα Χάρι – Meghan Markle

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, και η Aμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική δραματική σειρά “Suits”, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τον αρραβώνα τους προκαλώντας φρενίτιδα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Πρόκειται να παντρευτούν τον επόμενο Μάιο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ. Κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εδώ και σχεδόν 1.000 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις