Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: Έκανε εξετάσεις σε νοσοκομείο και επέστρεψε στο Βατικανό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο εισήχθη το πρωί της Τρίτης (6.6.2023) ο Πάπας Φραγκίσκος και συγκεκριμένα «στο Cemi, το Κέντρο Ιατρικής της Γήρανσης στην πανεπιστημιακή πολυκλινική» του νοσοκομείου Τζεμέλι της Ρώμης,  σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA. 

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε από την υπηρεσία Τύπου του Βατικανού πως ο Πάπας Φραγκίσκος εισήχθη στο νοσοκομείο για σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Όπως μετέδωσε το Rainews, ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στο νοσοκομείο γύρω στις 10:40 το πρωί. Ο Πάπας έμεινε 40 λεπτά στο Νοσοκομείο και στις 11:20 αποχώρησε και πήρε τον δρόμο για το Βατικανό.

Ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ποντίφικας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που είχε τον τελευταίο καιρό.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Μάρτιο, ο Πάπας νοσηλεύτηκε στο Τζέμελι για λίγες μέρες μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ η υγεία του έχει επηρεαστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Viral βίντεο με πυκνό μαύρο καπνό να έχει σκεπάσει τον ουρανό της Μόσχας - Μπαράζ ουκρανικών επιθέσεων με 7 νεκρούς
Στόχος των ουκρανικών drones ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο logistics της Wildberries, του μεγαλύτερου ομίλου ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ρωσία, που βρίσκεται στην περιφέρεια της Μόσχας
Ο ουρανός της Μόσχας
5
Ο Ντόναλντ Τραμπ τα χώνει στον Καναδά για τη μόλυνση του αέρα στις ΗΠΑ εξαιτίας των πυρκαγιών – Απειλεί με νέους δασμούς
«Καθιστούμε τον Καναδά υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν διαχειρίζεται σωστά τα δάση του και οι ΗΠΑ βρίσκονται αχρείαστα αντιμέτωπες με εισβολή αέρα βρομερού, μολυσμένου και επικίνδυνου για την υγεία» έγραψε σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
7