Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: Καλύτερα μετά την επέμβαση στο παχύ έντερο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μετεγχειρητική πορεία του Πάπα Φραγκίσκου συνεχίζει να είναι ικανοποιητική, έγινε γνωστό από τους θεράποντες γιατρούς του.

Οι γιατροί του νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, οι οποίοι τον παρακολουθούν, πρόσθεσαν επίσης ότι ο ποντίφικας διάβασε και μερικά άρθρα εφημερίδων που τον ενδιέφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε επέμβαση τρίωρης διάρκειας λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.

Όλες οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποντίφικας τις τελευταίες δυο ημέρες, είναι απόλυτα ικανοποιητικές. Αν η όλη κατάσταση της υγείας του συνεχίσει να μην παρουσιάζει προβλήματα, προβλέπεται να πάρει εξιτήριο την Κυριακή ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Μπορεί να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και τότε το Ιράν δεν υπάρχει πλέον
Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης εναντίον του δεξαμενόπλοιου M/T Kiku, το οποίο κινούνταν στα Στενά του Ορμούζ
Ντόναλντ Τραμπ
Αλγερινός επιτέθηκε με σφυρί στον γείτονά του στην Ισπανία και συνελήφθη - Του άνοιξε το κεφάλι και τον άφησε αιμόφυρτο στον δρόμο
Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με το θύμα και ένα φίλο του θύματος - Τραυμάτιζε με μπουκάλι τον φίλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ισπανία