Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος σε Ερντογάν για Παλαιστινιακό: Λύση δύο κρατών και ειδικό καθεστώς για τα Ιεροσόλυμα

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σήμερα (26.10.2023) το πρωί ο πάπας Φραγκίσκος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνομιλία με τον πάπα Φραγκίσκο, η οποία ζητήθηκε από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικεντρώθηκε στην δραματική κατάσταση στους Αγίους Τόπους», δήλωσε ο υπεύθυνος της αίθουσας Τύπου του Βατικανού Ματέο Μπρούνι.

«Ο πάπας εξέφρασε πόνο για τα όσα συμβαίνουν και υπενθύμισε την στάση της Αγίας Έδρας, ευχόμενος να μπορέσει να γίνει εφικτή η λύση των δυο κρατών και ενός ειδικού καθεστώτος για την πόλη των Ιεροσολύμων», πρόσθεσε ο Μπρούνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα νούμερα διαψεύδουν τον Τραμπ για τους «εγκληματίες μετανάστες» της ICE: 40% χωρίς μητρώο, κάτω από 14% οι βίαιοι
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας «ξεγυμνώνει» τον Ντόναλντ Τραμπ και τα όσα λέει για «επικίνδυνους μετανάστες» καθώς οι μετανάστες που συλλαμβάνει η ICE με προηγούμενα βίαια εγκλήματα είναι ελάχιστοι
Μινεσότα
Προκλητικός Φιντάν: Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης θέλουν να λύσουν τα προβλήματα, αλλά υπάρχει ο Δένδιας και το πολιτικό κόστος
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν η Τουρκία «θα πρέπει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Χακάν Φιντάν 8