Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παρίσι: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από το συγκλονιστικό βίντεο στο Μπατακλάν

Παρίσι: Έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από το συγκλονιστικό βίντεο στο Μπατακλάν

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που έζησαν την τραγωδία της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι. Ο φίλος της εγκύου που κρεμόταν από περβάζι παραθύρου κατά τη διάρκεια της σφαγής στο Μπατακλάν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας από το συγκλονιστικό βίντεο.

Η νεαρή γυναίκα έχει γίνει σύμβολο της τραγωδίας του Παρισιού. Ούρλιαζε για βοήθεια ενώ είχε κρεμαστεί από το παράθυρο για να γλιτώσει από το αιματοκύλισμα. Φώναζε πως είναι έγκυος. Ο φίλος της και οι γονείς της έμαθαν ότι είναι έγκυος όταν παρακολούθησαν το συγκλονιστικό βίντεο. “Βοηθήστε με, είμαι έγκυος!”. Δεν είχε αποκαλύψει στον φίλο της ότι είναι 10 εβδομάδων έγκυος επειδή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Sun, ήθελε να περάσουν οι 3 πρώτοι κρίσιμοι μήνες.

Ένας άντρας, που γνωρίζουμε μόνο ότι τον λένε Sebastian, τράβηξε τη γυναίκα από το περβάζι ενώ 3 ένοπλοι περιπλανιούνταν στους χώρους του θεάτρου και επέλεγαν έναν έναν τους στόχους τους. “Η γυναίκα και το αγέννητο μωρό της είναι καλά. Όταν σώθηκε, τηλεφώνησε στον φίλο της”, σημείωσε ο 29χρονος Frans-Alezandre Torreele. Η γυναίκα είχε αρχίσει να κουράζεται. Φοβόταν πως δεν θα άντεχε άλλο. Θα έπεφτε στο κενό αν δεν είχε παρέμβει ο Sebastian την κατάλληλη στιγμή.

Οι φίλοι της νεαρής γυναίκας, που είναι στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, ψάχνουν τον ήρωα της στα social media για να τον ευχαριστήσουν. Ήταν εκείνος που την εντόπισε και την τράβηξε. “Ρωτούσε τους ανθρώπους αν θα την πιάσουν σε περίπτωση που πηδήξει. Επικρατούσε όμως χάος. Ήμασταν σε ύψος 15 μέτρων. Κρεμόμουν 5 λεπτά και η έγκυος γυναίκα, που είχε εξαντληθεί, με παρακάλεσε να τη βοηθήσω και την τραβήξω μέσα. Αυτό έκανα. Δε ξέρω που πήγε μετά, αλλά εγώ γύρισα στην κρυψώνα μου”, δήλωσε ο Sebastian στο La Province.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε