Κόσμος

Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιώτη

Επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι δέχθηκε στο Παρίσι ένας στρατιώτης που μετέχει στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση στους δρόμους της γαλλικής Πρωτεύουσας.

Ο στρατιώτης που περιπολούσε στο σταθμό του μετρό Châtelet, στο Παρίσι. Ο άνδρας με το μαχαίρι τον πλησίασε ξημερώματα, στις 06:30 τοπική ώρα.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλίο δράστης συνελήφθη και κανένας δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο σε μια σειρά από επιθέσεις που έχουν δεχτεί Γάλλοι στρατιώτες.

Οι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε “ευαίσθητα” σημεία του Παρισιού μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών στη χώρα οι οποίες έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σε περισσότερους από 230 ανθρώπους την τελευταία τριετία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον