Κόσμος

Παρίσι: “Φταίει ο πανικός” λένε οι τρεις αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό – Τέθηκαν σε προσωρινή κράτηση

Υπό προσωρινή κράτηση τίθενται οι τρεις Γάλλοι αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του μουσικού παραγωγού Μισέλ Ζεκλέρ στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετζ αναγγέλλοντας την έναρξη έρευνα εναντίον τους. Η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή.

Υπό δικαστική εξέταση τίθεται και ο τέταρτος αστυνομικός, ο οποίος φέρεται ότι πέταξε δακρυγόνο στο στούντιο όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Οι τρεις αστυνομικοί απέδωσαν «τα γεγονότα» στον πανικό που τους κατέλαβε όταν βρέθηκαν στον χώρο του στούντιο, από τον οποίο «δεν μπορούσαν να βγουν» και παραδέχθηκαν ότι ο ξυλοδαρμός «δεν ήταν δικαιολογημένος».

Click4More: Παρίσι: Σε δίκη οι αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν μαύρο Γάλλο – Θύελλα αντιδράσεων στη χώρα (video)

Η προσωρινή κράτηση των τριών αποφασίσθηκε «για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος συντονισμού ανάμεσα στους αυτουργούς ή άσκησης πιέσεων στους μάρτυρες», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπενίν: «Η κατάσταση είναι πλήρως υπό έλεγχο» διαβεβαιώνει οι αρχές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Μετά την επίθεση σε δημόσια κτίρια από ομάδα στρατιωτικών, οι αρχές ανακοινώνουν ότι απέτρεψαν απόπειρα πραξικοπήματος – Ο Πατρίς Ταλόν καλεί τον πληθυσμό σε ψυχραιμία και υπόσχεται ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν
Ένοπλες δυνάμεις αποτρέπουν την απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης του Μπενίν
Τηλεφωνική συνομιλία Μελόνι με Ζελένσκι – Η Ιταλία θα στείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επανέλαβε την αλληλεγγύη της χώρας της απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις και επιβεβαίωσε την αποστολή γεννητριών για την ενίσχυση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι