Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παρίσι: Λύγισε στον αέρα δημοσιογράφος μεταδίδοντας ειδήσεις για το μακελειό

Παρίσι: Λύγισε στον αέρα δημοσιογράφος μεταδίδοντας ειδήσεις για το μακελειό

Ο δημοσιογράφος του BBC, Graham Satch βούρκωσε, την ώρα που ήταν στον αέρα πρωινής εκπομπής και μετέδιδε τις ειδήσεις από το Παρίσι. Μιλούσε για τα συντρίμμια που άφησε το συμβάν της Παρασκευής, ενώ η κάμερα έδειχνε πλάνα από το μνημείο της πόλης στο οποίο βρισκόταν και ήταν γεμάτο λουλούδια και αφιερώσεις.

Άκρως συγκινημένος, από την αρχή του ρεπορτάζ του, τελικά δεν άντεξε και λύγισε. Η φωνή του άρχισε να τρεμοπαίζει, με τον ίδιο να βουρκώνει. Δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την ζωντανή μετάδοση, ζήτησε συγνώμη από τους παρουσιαστές και το κοινό, και αποχώρησε από το πλάνο. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους περισσότερους χρήστες να συμπάσχουν με το δημοσιογράφο και να τον θαυμάζουν για την ‘ανθρώπινη αντίδραση’ που είχε και να σχολιάζουν ”ένας δημοσιογράφος που δείχνει το συναίσθημα της τραγωδίας”.

Ο κ Satchell, δήλωσε, ”Η αίσθηση εδώ στο Παρίσι έχει αλλάξει σημαντικά από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Από τη στιγμή που φτάσαμε, το Παρίσι είναι πόλη φάντασμα. Χτες το βράδυ, υπήρχαν αγρυπνίες σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι αλλά και στον Πύργο του Άιφελ, όπου πλέον φωτίζεται στα χρώματα κόκκινο, λευκό και μπλε, κάτι που νομίζω ότι είναι ένα σημάδι ελπίδας”. Η φωνή του άρχισε να σπάει, και τελικά, γυρνώντας το κεφάλι του με αμηχανία, ξέσπασε, ”συγγνώμη, λυπάμαι τόσο, δεν μπορώ”. Και το πλάνο σταμάτησε, με τους κεντρικούς παρουσιαστές να συνεχίζουν οι ίδιοι το ρεπορτάζ στην εκπομπή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε