Κόσμος

Παρίσι: Μίνι ανασχηματισμό έκανε ο Εμανουέλ Μακρόν!

Μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης αποφάσισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, έγινε γνωστό στο Παρίσι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μακρόν ανέθεσε στην βουλευτή Αμελί ντε Μονσαλέν το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη θέση της Ναταλί Λουαζό, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ από το Παρίσι.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, 55 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ήταν αναμενόμενες, δεδομένου ότι η Λουαζό παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη (27.3.2019), καθώς θα είναι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Γάλλου προέδρου.

Νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναλαμβάνει, εξάλλου, ο Σεντρίκ Ο, ενώ η Σιμπέτ Ντιαγιέ θα εκτελεί χρέη κυβερνητικής εκπροσώπου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μονακό: Η ερωμένη του Ουκρανού ολιγάρχη είναι η γυναίκα που έχασε τα πόδια της στη βομβιστική επίθεση – Νέες αποκαλύψεις
Τραυματίστηκε και ο 13χρονος γιος τους - Η 46χρονη Άννα Νασομπίνα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή της, σε κρίσιμη κατάσταση και ο Βαντίμ Γερμολάεφ - Στο μικροσκόπιο η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας
Η 46χρονη Άννα Νασομπίνα 7