Κόσμος

Παρίσι: Μίνι ανασχηματισμό έκανε ο Εμανουέλ Μακρόν!

Μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης αποφάσισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, έγινε γνωστό στο Παρίσι.

Ο Μακρόν ανέθεσε στην βουλευτή Αμελί ντε Μονσαλέν το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στη θέση της Ναταλί Λουαζό, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ από το Παρίσι.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, 55 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ήταν αναμενόμενες, δεδομένου ότι η Λουαζό παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη (27.3.2019), καθώς θα είναι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Γάλλου προέδρου.

Νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναλαμβάνει, εξάλλου, ο Σεντρίκ Ο, ενώ η Σιμπέτ Ντιαγιέ θα εκτελεί χρέη κυβερνητικής εκπροσώπου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλώ» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ