Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η παρολίγον τούμπα της Μελάνια! Έβαλε το χεράκι του ο Τραμπ [vid]

Μελάνια Τραμπ και Ντόναλντ Τραμπ

Από τις λίγες φορές που έχουμε γίνει μάρτυρες σε στιγμές τρυφερότητας ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια.

Ο φακός κατέγραφε τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφευγαν από τον Λευκό Οίκο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει το χέρι του γύρω από τη μέση της.

Ξαφνικά η Μελάνια Τραμπ παραπάτησε ενώ κατευθύνονταν στο ελικόπτερο Marine One, με τον Ντόναλντ Τραμπ να δείχνει άμεσα αντανακλαστικά και να την κρατά για να μην πέσει.

Η Μελάνια Τραμπ του ανταπέδωσε τη στήριξη και πέρασε το χέρι της γύρω από τη μέση του. Σε μια από τις σπάνιες στιγμές τρυφερότητας ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στιγμές τρυφερότητας και στο βάθος Στόρμι Ντάνιελς

Και όλα αυτά σε μια δύσκολη περίοδο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την πορνοστάρ Stormy Daniels. Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα ζητά αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό επειδή παραβίασε συμφωνία μη δημοσιοποίησης της σχέσης τους.

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής συνόδευσε τον Ντόναλντ Τραμπ στο New Hampshire. Στην ομιλία του, ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε και επίσημα την επιβολή της θανατικής ποινής σε συγκεκριμένους εμπόρους ναρκωτικών.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις