Κόσμος

Πασίγνωστο reality επιστρέφει στις οθόνες

Το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι σόου "Making the Band”, στο οποίο δημιουργείται ένα μουσικό συγκρότημα από το μηδέν και το κοινό παρακολουθεί τα βήματά του στη μουσική βιομηχανία, επιστρέφει στο MTV, όπως ανακοίνωσε ο ράπερ Sean "Diddy" Comb, παραγωγός και παρουσιαστής του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αμερικανός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι άρχισε την έρευνα για τα μέλη της επόμενης μπάντας και ότι το ριάλιτι σόου θα αρχίσει να προβάλλεται το 2020. “Δεν είναι σόου μόνο για την Αμερική και τη μουσική της Αμερικής. Είναι για τη φωνή όλων” ανέφερε ο Diddy σε βίντεο αναγγελίας του νέου “Making the Band”. “Έτσι, είμαστε σε αναζήτηση ταλέντων σε όλο τον κόσμο” εξήγησε.

Το “Making the Band” προβλήθηκε στο MTV από το 2000 έως το 2009, με τον Diddy να επιλέγει τα μέλη μπάντας.

“To Making the Band επανέρχεται μεγαλύτερο, πιο τολμηρό και πιο εξελιγμένο” ανέφερε ο ράπερ. “Το MTB στο MTV ήταν πρωτοπόρος των ριάλιτι σόου. Επαναφέρουμε την υπερφυσική ενέργειά του και φέρνουμε στον κόσμο τους επόμενους παγκόσμιους σούπερ σταρ”, πρόσθεσε.

Στη νέα εκδοχή του “Making the Band” ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή απ΄όλο τον κόσμο θα μπορούν να αποστείλουν βίντεο με το hashtag #MTBcasting. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισπανία: «Πολύ ανησυχητική για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης» η εγκατάλειψη του σχεδίου για την κατασκευή μαχητικού αεροσκάφους Scaf
Το φιλόδοξο σχέδιο προέβλεπε τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος αεροπορικής μάχης νέας γενιάς, που θα συνδύαζε επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Margarita Robles, Minister of Defence, during a government control session in the Senate, 9 June 2026, in Madrid (Spain). The government faces questions from the opposition in the Senate on security and protests, defence spending, health, housing, corruption and migration.
Σκανδιναβία και Βαλτική πιέζουν για «fast track» ένταξη της Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ – Η κοινή ανακοίνωση
Στη σύνοδο παρενέβη μέσω τηλεδιάσκεψης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Γαλλίας για την ασφάλεια της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ
Ουκρανία 14