Κόσμος

Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος: Ατύχημα την ώρα της λειτουργίας – Γλίστρησε και χτύπησε στο δάπεδο

Το έδαφος κάτω από τα πόδια του έχασε στην κυριολεξία ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, κατά τη διάρκεια λειτουργίας Νοβοροσίσκ.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε ο φακός, ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έχασε την ισορροπία του και έπεσε με φόρα στο δάπεδο.

Λίγο νωρίτερα ράντιζε με αγιασμό τους πιστούς, οπότε μόλις θέλησε να κατέβει από το βάθρο του φαίνεται να γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος, με τους ακολούθους του, τους Επισκόπους και τους ιερείς να σπεύδουν να τον βοηθήσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Αν και δεν υπήρξε – επίσημα ή ανεπίσημα – κάποια ενημέρωση από το Πατριαρχείο της Μόσχας, ο Πατριάρχης Κύριλλος δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί από την πτώση.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μεγαλύτερο βίντεο με το τι προηγήθηκε του ίδιου περιστατικού.

Το βίντεο αποσύρθηκε από τα μέσα που το δημοσιοποίησαν, ωστόσο είχαν προλάβει να το «αποθηκεύσουν» χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιτ Χέγκσεθ: Το Ιράν προσπάθησε να σκοτώσει τον Τραμπ, είναι τελειωμένοι και το ξέρουν
«Βυθίσαμε ιρανικό πολεμικό πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό» είπε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Πιτ Χέγκσεθ και πρόσθεσε ότι περισσότερα και μεγαλύτερα κύματα έρχονται και ότι πόλεμος με το Ιράν θα μπορούσε να διαρκέσει 8 εβδομάδες
Pete Hegseth 13
Ανάλυση Politico: Ο Σάντσεθ μόνος απέναντι στον Τραμπ για το Ιράν – Τα πολιτικά οφέλη της ρήξης
Ο Ισπανός πρωθυπουργός είναι μόνος ευρωπαίος ηγέτης που τον αμφισβητεί ευθέως - Χρακτήρισε την επίθεση κατά του Ιράν «παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και «αδικαιολόγητη και επικίνδυνη στρατιωτική επέμβαση»
Σάντσεθ-Τραμπ