Κόσμος

Πέδρο Σάντσεθ: Στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία θα πυροδοτήσει μαζικές οικονομικές κυρώσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ρωσία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μαζικές οικονομικές συνέπειες αν εξαπολύσει οποιοδήποτε είδος στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου με την Φινλανδή ομόλογό του.

Δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις κυρώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ρωσία, αλλά είπε ότι θα ήταν σοβαρές.

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν τόνισε ότι η επιλογή της χώρας της να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ
NYT: Τριγμοί στις σχέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ – Καταγγελίες για κατασκοπεία με στόχο τα σχέδια Τραμπ για το Ιράν
Το δημοσίευμα κάνει λόγο ακόμη και για τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης σε οχήματα της Μυστικής Υπηρεσίας και σε εγκαταστάσεις υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
In the System Monitoring Room Two Senior Operators Work on a Big Interactive Map. Facility is Full of Screens Showing Technical Data.