Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πελάτες πήραν φωτιά στο εστιατόριο του γνωστού Τούρκου μάγειρα Νουσρέτ – video

Πελάτες πήραν φωτιά στο εστιατόριο του γνωστού Τούρκου μάγειρα Νουσρέτ – video

Καλά τα “κολπάκια” με την… ρίψη του αλατιού, ωστόσο φαίνεται πως οι πελάτες του γνωστού Τούρκου μάγειρα Νουσρέτ Γκιοκτσέ βίωσαν και μια οδυνηρή πλευρά του εστιατορίου.

Κι αυτό γιατί ενώ πήγαν να απολαύσουν τα πιάτα που διάσημου Νουσρέτ, τελικά έφυγαν με σοβαρά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε μπροστά τους, και που η προσπάθεια κατάσβεσης απλώς τα έκανε όλα χειρότερα.

Από το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και έρχεται απ’το εστιατόριο του Τούρκου μάγειρα στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται πως για άγνωστη αιτία έχει ξεσπάσει μια μικρή φωτιά περιμετρικά του μπαρ.

Όσοι βρίσκονται εκεί τη στιγμή εκείνη φαίνεται να μην ανησυχούν και να αντιμετωπίζουν το περιστατικό χαλαρά, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες. Ωστόσο όλα επιδεινώνονται όταν ένας από τους εργαζόμενους ρίχνει ένα υγρό – πιθανόν νερό -, χωρίς ωστόσο να έχει φροντίσει προηγουμένως να απομακρύνει τον κόσμο.

Η φωτιά αμέσως δημιουργεί μια προσωρινή μεγάλη ανάφλεξη, ενώ η εικόνα χάνεται ξαφνικά, καθώς είναι πιθανόν ένας από τους τραυματίες να είναι και αυτός που κρατούσε το κινητό.

Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες

Σύμφωνα με τις αναφορές, αμέσως άρπαξε το φόρεμα μιας παρευρισκόμενης, με αποτέλεσμα η κοπέλα να “λαμπαδιάσει”. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένας Έλληνας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις