Κόσμος

Πένθος στο Μπάκιγχαμ! Θρηνεί η βασίλισσα Ελισάβετ!

Βυθίστηκε στο πένθος το Μπάκιγχαμ, μετά τον θάνατο της ξαδέρφης της βασίλισσας Ελισάβετ, Μάργκαρετ Ρόουντς, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανέφερε άνθρωπος του παλατιού: “Η βασίλισσα είναι συντετριμμένη που έχασε την καλύτερη της φίλη. Μεγάλωσαν και έζησαν πάρα πολλά μαζί. Είχαν πολύ στενή σχέση και η βασίλισσα την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της στο Windsor. Ένα από τα… μειονεκτήματα της μακροζωίας της βασίλισσας, είναι ότι πρέπει να αποχαιρετίσει πολλούς αγαπημένους της φίλους και συγγενείς.
Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τη βασίλισσα και όλη τη βασιλική οικογένεια.

ΠΗΓΗ: EXPRESS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα σημεία «κλειδιά» της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν – Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
Η Τεχεράνη αναμένεται να λάβει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα, με τη μορφή σταδιακής άρσης πιέσεων και περιορισμών που επιβαρύνουν την οικονομία του εδώ και χρόνια
Μία Ιρανή περνά μπροστά από γκράφιτι κατά των ΗΠΑ σε δρόμο της Τεχεράνης